Mon02062023

Last update11:29:16 AM GMT

Proiecte derulate

Aplicarea standardelor de drepturile omului pentru romii din Romania

Proiectul „Aplicarea standardelor de drepturile omului pentru romii din Romania” urmareste dezvoltarea unui instrument comunitar de prevenire şi combatere a tuturor formelor de discriminare, prin dezvoltarea reţelei de monitori locali de drepturile omului, formată din 20 de membri. Domeniile principale de interventie sunt combaterea şi prevenirea discriminării în domeniul educaţiei, locuirii şi atingerii demnităţii umane, a abuzului oficialilor responsabili cu aplicarea legii şi a discursului discriminatoriu, rasist sau instigator la ura, folosing actiuni de advocacy şi litigare. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România, iar perioada de derulare este Iulie 2014 – Martie 2016. Pentru detalii, descarca Prezentarea proiectului „Aplicarea standardelor de drepturile omului pentru romii din Romania”

 

ROMA FORUM

Proiectul „Roma Forum” are drept obiectiv intărirea capacității instituționale și operaționale a unui număr de 20 ONG-uri în domeniul monitorizării politicilor publice și advocacy pentru politici publice mai bune pentru romi. De asemenea, proiectul vizeaza implicarea unui număr de 20 de ONG-uri și activiști romi, reuniți în Rețeaua Roma FORUM, într-un proces eficient și de calitate de propunere și monitorizare a politicilor publice adresate romilor, cu privire la antidiscriminare și promovarea respectarii drepturilor omului. Proiect este finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România, iar perioada de implementare este iunie 2014 – iunie 2015. Pentru detalii, descarca Prezentarea proiectului „Roma FORUM”.

 

Lista proiecte

Back Despre Romani CRISS Proiecte derulate Concert Adrian Gaspar

Concert Adrian Gaspar

Adrian Gaspar
Adrian Gaspar
Adrian Gaspar
  • Prev
  • 1 of 3
  • Next

 

Adrian Gaspar a emigrat în Austria, împreună cu familia, când avea 9 ani. Acum, tânărul rom cu o poveste de viaţă extraordinară, un jazz-man şi un compozitor excepţional, vine în România pentru câteva zile, să ne încânte cu talentul său.
Întotdeauna mândru de etnia sa, Adrian este un exemplu de reuşită în viaţă şi afirmare a identităţii. Acesta a sustinut un concert in Bucuresti, pe data de 24 octombrie, prin care a reusit sa seduca publicul datorita felului in care a concertat miscand inimiile celor prezenti.

Tags: 2009 2

Tel Verde

 Ai fost discriminat, hartuit sau victimizat pentru ca esti de etnie roma?

Nu ignora aceasta situatie, ai drepturi!

Suna la Tel verde 0800 070 470

Romani CRISS acorda asistenta juridica gratuita pentru persoanele de etnie roma!

 

Sondaj

Credeti ca femeile rome sunt segregate in maternitati?Results

Evenimente

01 OCT - 2011
Marsul Demnitatii In data de 1 octombrie 2011 Romani CRISS si organizatiile partenere Mai mult »
22 OCT - 2011
Flashmob In piata uniri langa magazinul H&M Mai mult »
24 OCT - 2011
Concert Adrian Gaspar Adrian Gaspar a emigrat în Austria, împreună cu familia, când avea 9 ani. Mai mult »

copii

Scoala tuturor copiilor

Puteti face donatii: ROMANI CRISS - Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii CIF: 8495533, IBAN: RO13RNCB0080000508970036 deschis la BCR - Sucursala Sala Palatului

 

Campania - Scoala tuturor copiilor

Facebook